Longitude Appartementen
Hip wonen met gegarandeerde meerwaarde
Op een zuchtje van ’t Stad
Wonen in een opkomende hippe, hedendaagse wijk
Geniet van gratis interieuradvies
Files vermijden
Omringd door water en groen
Duurzaam wonen in een nieuwbouw
Close

Op een zuchtje van ’t Stad

Binnen de 4 minuten winkelen op de Meir, de Kammenstraat, binnen het halfuur in het Wijnegem Shopping center. Zalig terrasjes  doen op de Groenplaats of op ‘t Zuid, maar ook razendsnel aan het Centraal Station op weg naar je job of je volgende reisbestemming. En waarom niet een aller-retourtje Sportpaleis voor de muziekgroep van je dromen?

De Longitude appartementen zijn ideaal gelegen. Tramlijnen 3, 5, 9 en 15 stoppen voor de deur. Ook door de fietsers- en voetgangerstunnel ben je snel en veilig op je bestemming. Je  favoriete cafeetje, restaurantje of shop liggen dus binnen handbereik.

Close

Wonen in een opkomende hippe, hedendaagse wijk

Wil je ’s zomers zalig niets doen aan Bar Left, de meest hippe zomerbar van ’t stad? Gezellig genieten van het uitzicht op het Galgenweel of de sfeer van één van de vele muziekfestivals opsnuiven? Of wil je liever deelnemen aan een yogales of kookinitiatie? Of gewoonweg heerlijk aperitieven met je buren of je vrienden?

De Longitude appartementen bieden hedendaags en duurzaam comfort, zowel in huis als in de wijk. De perfecte plaats voor jonge mensen die op eigen benen willen staan.

Close

Geniet van gratis interieuradvies

Kan je wat hulp gebruiken bij de inrichting van je interieur?
Onze jonge ploeg  van professionele interieurarchitecten begeleidt je persoonlijk bij het maken van de juiste keuzes voor je keuken, badkamer en vloerbekleding. Een gratis service die een zorgeloos parcours garandeert. En geen financiële verrassingen bij de oplevering! Wij maken van je huis een echte thuis.

Close

Files vermijden

Werk je in de Antwerpse haven, pendel je dagelijks met de trein naar Brussel of Gent, geen enkel probleem. De op- en afritten van de autosnelwegen liggen vlakbij. Het openbaar vervoer of de fiets brengt je snel naar het kloppende economische hart van de Stad. Geen files, geen stress. Ontspannen thuiskomen en genieten !

Close

Omringd door water en groen

Wonen met zicht op de Middenvijvers, joggen op de finse looppiste of de hond uitlaten in het fantastische Galgenweelpark, zwemmen in het openluchtzwembad op fietsafstand of waarom niet lid worden van een van de zeilclubs gelegen aan het Galgenweel of in de jachthaven?

De Longitude appartementen worden omringd door water en groen. Er is voldoende plaats en ruimte om je volledig uit te leven of gewoonweg heerlijk te chillen. Feel free to enjoy.

Close

Duurzaam wonen in een nieuwbouw

De Longitude appartementen hebben een sterk energieprestatieniveau. Geluidsisolatie, ventilatie en de technische installaties zijn met zorg geselecteerd en geïnstalleerd. Weet dat je daardoor tot 1.100 euro (of al gauw 1 maand afbetaling) per jaar kan besparen, en dat elk jaar opnieuw! Daarmee is jouw appartement klaar voor de toekomst. Gegarandeerd met meerwaarde. Je spaarpotje kan zich alvast weer vullen.

Op 4 minuten van de Groenplaats met de tram
In het groen wonen in een hippe hedendaagse wijk

In 5 stappen naar een eerste appartement

Wij helpen je graag op weg met een handig 5-stappenplan, boordevol tips & tricks.

Raadpleeg hier de type plannen
 

Bekijk hier onze typeplannen van de nog beschikbare appartementen.

Meer info?

Laat in onderstaand formulier jouw contactgegevens achter en wij contacteren u spoedig.

Voornaam *  Naam * 
Telefoon
E-mail *  03 260 95 60 – jw@vooruitzicht.be
Vooruitzicht N.V. - Leopold de Waelplaats 26 – 2000 Antwerpen